logo    
 
Etusivu Välineet Analyysit Opetus Peltomäki Golf Shop
Vaatemerkit
 
 
 
 
 
 
jenkkien teknisten urheiluvaatteiden nro 1 nyt Peltomäki Golf -liikkeessä.
     

 

Peltomäki Golfin vaatetarjonta on suunniteltu tarjoamaan golffareille ja myös muille golfhenkisestä tyylistä pitäville klassisia, moderneja, käytännöllisiä, muodikkaita ja teknistä huippua olevia tekstiilejä kaiken ikäisille, kokoisille ja tyylisille golffareille.

Myymiemme tekstiilien käyttötarkoitukset vaihtelevat vapaa-ajan ja vaativimman ammattipelaamisen välillä. Yksi erikoisuuksistamme on se että ensiluokkaisten brandiemme mallistoista tarjoamme myös vapaa-ajan vaatteita golfhenkiseen pukeutumiseen. Kutsummekin näitä vaatteita ”After Golf”-vaatteiksi.

     

 
  Under Armour  

Under Armour

Under Armour on valloittanut jo huipputeknisillä urheiluvaatteillaan Pohjois-Amerikan ammattilaissarjat kuten Amerikkalaisen jalkapallon, Baseballin, Jääkiekon ja viimeisimpänä myös golfin. Seuraavana vuorossa on luonnollisesti Eurooppa. Under Armourin vaatteet ovat suunniteltu pitämään pelaajan kuivana ja sopivan lämpöisenä kelillä kuin kelillä. Etenkin kylmään säähän tarkoitetettuja Cold Gear-mockeja näkee niin Euroopan Tourin pelaajien kuin US PGA Tourin pelaajien päällä kun kelit sitä vaativat. Under Armouria käyttäviä pelaajia ovat mm. Ross Fisher, Hunter Mahan sekä Australian nouseva kyky Michael Sim. Peltomäki Golfista löydät todennäköisesti maan kattavimman valikoiman Under Armourin tuotteita.

 
         
         
  Cross  

Cross

Ruotsalainen Cross on viime vuosina vaatettanut suuren osan kotimaisista ammatti- ja amatöörihuipuistamme. Sen pirteäväriset kuosit sekä ensiluokkaisen tekniset kankaat, kaikenlaisille muodoille sopivineen leikkauksineen ovat nostaneet sen yhdeksi suosituimmaksi golfvaatemerkiksi niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla.

 
         
         
  Tommy Hilfiger  

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger on yksi maailman johtavista “Life Style” brandeista. Se tarjoaa huippuluokan tyylikkyyttä, laatua ja sen kanssa on helppo erottua massasta. Hilfigerin golf-mallisto on rento, käytännöllinen ja ajan hermolla säilyttäen kuitenkin tietyn klassisuuden. Peltomäki Golf tarjoaa tuotteita myös Tommy Hilfigerin muista mallistoista ja onkin Yksi Peltomäki Golfin ”After Golf” merkeistä, tarkoittaen sitä että mallistosta löytyy myös vapaa-ajan vaatetusta golfhenkiselle ihmiselle.

 
         
  J. Lindeberg  

J.Lindeberg

J.Lindeberg sanoi itse että hän on muuttanut enemmän golfia kuin itse Tiger Woods. Tämä voi pitää hyvinkin paikkansa sillä 2000-luvun vaihteessa koko golfaava maailma huomasi kuinka ennen niin tylsien golf-tekstiilien maailman tuli merkki joka teki golfpukeutumisesta haluttavaa myös trenditietoisimpien katumuodin ystävien keskuuteen pakottaen kaikki muut alan merkit muuttamaan mallistojaan sekä koko imagoaan entistä nuorekkaampaan suuntaan. Brandia ovat tehneet tunnetuksi maailmalla mm. Jesper Parnevik, viihdetähdet Justin Timberlake, Brad Pitt sekä brandin nykyisenä keulakuvana toimiva Camilo Villegas. J.Lindeberg on tekninen golfvaate yhdistettynä ennen näkemättömään tyylikkyyteen. Peltomäki Golfista löydät suomen ehdottomasti laajimman J.Lindeberg tarjonnan sekä miehille että naisille.

 
         
  Lyle&Scott  

Lyle&Scott

Tarunhohtoinen keltainen kotka on tehnyt paluun Peltomäki Golfiin. Lyle&Scott on vuonna 1874 perustettu Skotlantilainen yritys jonka erityisosaaminen on erityisesti neulepuolella. Peltomäki Golfissa myytäävä Vintage-mallisto on perinteinen, mutta kuitenkin nykyajalla höystetty mallisto joka sopii niin kentälle kuin katukäyttöönkin. Tämä mallisto on todiste siitä kuinka golfvaatteet rikkovat nykyään rajoja käyttäjäkuntaansa katsottaessa. Esimerkiksi brittipopparit kantavat usein keltaista kotkaa rinnassaan.

 
         
     

Myymme lisäksi mm. seuraavia tuotemerkkejä:

  • SeeMore
  • Yes
  • Lambda
  • Bridgestone
  • Vega
  • Lobster Golfwear
  • Alberto


 
         
         
 
 
  © Peltomäki Golf   Antaksentie 4   Vantaa   010 843 3600